RAVINTOLAT JA HOTELLIT

Ravintola- ja hotellisuunnittelu – sisustussuunnittelu vuosien kokemuksella, Turku


Yritykseni S-Idea Oy toteuttaa ravintoloiden, baarien ja muiden asiakastilojen sisustus­suunnittelua Turusta käsin ympäri Suomen.

Tarjoamaani palveluun kuuluu kokonais­valtainen sisustus­suunnittelu aina huonekalujen suunnittelusta tilojen toiminnal­lisuuden kartoit­tamiseen asti.

Palvelen asiakkaitani vuosien kokemuksella ja toteutan työt hyvässä vuoro­vaikutuksessa asiakkaan kanssa. Tutustu referensseihin »

Ota yhteyttä ›

Ravintolasuunnittelu, Turku ja koko Suomi

Ravintolasuunnittelu kuuluu S-Idea Oy:n ydinpalveluihin.

Tarjoan kahviloiden, yökerhojen, ravintoloiden ja muiden tilojen sisustussuunnittelua sekä yksittäisille yrittäjille että suurille ketjuille. Suunnittelen sisustukset sekä remontti- että uudiskohteisiin asiakkaan yritystoiminnan mukaisesti.

Uusi osa-alueeni on lisäksi toimia nuorten, nousevien suunnittelijoiden taustalla

ja auttaa heitä laatimalla heille teknisiä piirustuksia.

Suunnittelupalveluun sisältyy muun muassa tilojen:

  • valaistus
  • materiaalit
  • kalusteet
  • toiminnallisuus

Ravintolasuunnittelu lähtee aina asiakkaan toiminnasta ja sen asettamista tarpeista ja vaatimuksista – ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä ›

Hotellisuunnittelu, Turku ja koko Suomi


Toteutan hotellisuunnittelun aina yhdessä hotelliyrittäjän kanssa, jolloin tuloksesta saadaan varmasti halutun näköinen.

Hotellin sisustukseen vaikuttavat muun muassa hotelliketjun omat standardit ja vaatimukset, hotellin taso sekä kohderyhmän valinta. Esimerkiksi liikematkustajille suunnatut hotellitilat ovat usein hyvin erilaisia perhehotelleihin verrattuna.

Pienetkin tekstiili-, kaluste- ja valaistusvalinnat vaikuttavat yleisilmeeseen ja hotellista syntyvään laatumielikuvaan. Asiantuntevan hotellisuunnittelun avulla hotelleihin voidaan löytää yksilöllinen ilme jo perusvarustuksen tasolla.

Otan suunnittelussa huomioon asiakkaan toiveiden lisäksi kustannustehokkuuden – etsin toimivimpia, asiakkaan budjetin mukaisia ratkaisuja, joilla luodaan yksilöllinen ja positiivisesti erottuva ilme.

Soita Yhteystiedot